Starter den
13/12/23 19:00

Arranger både trening og regattaer på en sikker måte!

Om seminaret
Hold deg oppdatert om NSF Akademiet!
Ved å abonnere aksepterer du vår Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sikkerhet er et anliggende for alle som deltar – enten det er på trening eller i regattaer. Og det gjelder for seilere så vel som for trenere, dommere og arrangører. Kort og godt alle involverte i et arrangement. Hvordan sikkerhet til alle skal ivaretas, og hvilke formelle krav stilles, vil denne kvelden handle om.

En ting er sikkert; det skal aldri skje at man går på akkord med sikkerheten under et arrangement – enten det er i forbindelse med trening eller regattaer. Man kan aldri forsikre seg hundre prosent mot uhell og ulykker, men det er alle arrangørers plikt å ivareta sikkerheten og forebygge slik at mulighetene for at en ulykke kan skje, blir minst mulig.

Hva man bør og skal gjøre for at et arrangement skal være så sikkert som mulig, vil denne kvelden handle om.

Formelle krav å forholde seg til

Den vil også handle om hvilke formelle krav som må oppfylles når et arrangement utlyses og skal gjennomføres. Sommeren 2023 var det en stygg hendelse mellom en brettseiler og en rutebåt i Drøbak som heldigvis endte godt, men fikk stor oppmerksomhet. Den er senere blitt gransket av Kystverket, noe som igjen kan bety at Kystverket vil komme med formelle krav til kommende regatta-arrangementer.

Vi har invitert Kystverket til å delta på dette seminaret for å få førstehånds informasjon om hva de tenker rundt det vi holder på med.

I tillegg vil alle aspekter rundt sikkerhet knyttet til trening og regattaer, bli løftet frem og diskutert.

– Vi vil ta for oss hele pakken – fra det å rygge ned en rampe for å sjøsette båten, føre båten uten dødmannsknapp til følgebåter og annen sikkerhet, sier Henrik Wigers Larsen.

Bli med!

Kvelden bringer et alvorlig tema på banen, en det er et tema alle bør ha kjennskap til.

Klikk på  linken til venstre for å komme til seminaret onsdag 13. desember. Det starter kl 19:00.

Velkommen til en kveld med sikkerhet fra A til Å!